gastgezin gezocht voor Australian Labradoodle pup.

Dat houdt om en nabij dit in:

In principe lijkt het prachtig; een dure pup zonder betaling en zonder wachtlijsten mee naar huis krijgen om deze liefdevol te verzorgen. Echter, hiertegenover staat dat Casalabradoodle eigenaar is en blijft van de hond tot het moment dat ze  drie nestjes gekregen heeft. Hierna vervalt het eigendom van de hond officieel aan jou. Dit betekent dat gedurende deze gehele periode je zich beschikbaar moet stellen om medewerking te verlenen aan Casalabradoodle's’ fokprogramma. Er zal regelmatig contact zijn via telefoon of whats-app, dierenartsbezoeken worden gedaan en vanaf een week vóór de bevalling tot en met het uitvliegen van de pups verblijft de hond bij Casalabradoodle  in huis. Natuurlijk zijn jullie van harte welkom om heel veel op puppybezoek te komen en dit hele proces met jouw lieverd mee te maken. 

Ook het  afstemmen van je vakanties  houden we graag bij ivm de loopsheden zich niet laten plannen. Kortom: het ideale gastgezin vindt het leuk om mee te werken aan het voortzetten van het labradoodle-ras en wordt er net als wij enthousiast van om andere gezinnen blij maken met een labradoodle-pup.


In het kort:

  • De pup of volwassen hond wordt zonder aanschafkosten bij jou in je gastgezin geplaatst.
  • De geplaatste hond blijft eigendom van Casalabradoodle.
  • Kosten die je normaal gesproken ook voor je “eigen” hond zou maken zijn voor het gastgezin zoals bijvoorbeeld: jaarlijkse enting, voeding, ontworming, anti vlo/teek behandeling, zijn voor jouw rekening
  • De kosten m.b.t. het fokprogramma zijn voor Casalabradoodle, bijv: bloed prikken, echografie zijn.
  • Je woont in een straal van max 30 km van onze woonplaats Leidschendam zodat we ook af en toe naar het bos kunnen gaan en de hond ons ook kent en natuurlijk haar mama.
  • Je bent flexibel: de natuur leert ons dat niet altijd alles volgens plan loopt.


Gastgezin Australian Labradoodle Pup

Kun je je hier in vinden? Neem dan even contact op. 

>
× Hoe kan ik je helpen?