Wachlijst Australian Labradoodle pup

Reserveer nu je droomhond!

De wachtlijst voor de Australian Labradoodle is nu geopend! Ben je al lang op zoek naar de hond van je dromen? Dan is dit jouw kans om er een te reserveren! Australian Labradoodles staan bekend om hun vriendelijke en intelligente karakter, waardoor ze perfecte gezinsdieren zijn. Of je nu op zoek bent naar een speelkameraadje voor de kinderen of een trouwe metgezel voor jezelf, de Australian Labradoodle past perfect in elk huishouden.

Met een variatie aan vachttypen en kleuren, kun je je Australian Labradodoodle kiezen die het beste past bij jouw leefstijl. Deze schattige honden zijn enorm populair en normaal zijn er lange wachtlijsten. Dus waarom zou je wachten? Reserveer nu je plek op de wachtlijst en verzeker jezelf van een prachtige Australian Labradoodle puppy.

Wees er snel bij, want de vraag is hoog en de wachtlijst raakt snel vol. . Reserveer jouw droomhond vandaag nog en maak jezelf en je gezin gelukkig met een trouwe viervoeter waar je jarenlang van zult genieten!

Introductie tot het Australische Labradoodle ras

De wachttijd kan variëren, afhankelijk van de fokker en de beschikbaarheid van pups. Sommige fokkers hebben lange wachtlijsten, terwijl andere mogelijk sneller pups beschikbaar hebben. Het is het beste om rechtstreeks contact op te nemen met mij om een beter idee te krijgen van de geschatte wachttijd.

Inzicht in de vraag naar Australian Labradoodles

Ja, de meeste fokkers vragen een aanbetaling om je plek op de wachtlijst te bevestigen. Dit zorgt ervoor dat je serieus bent over het reserveren van een pup en dat de fokker de tijd en moeite kan investeren in het fokken en socialiseren van de pups.

Voordelen van het reserveren van een hond van een wachtlijst

Ja, de meeste fokkers zullen je de mogelijkheid geven om je voorkeur aan te geven voor een bepaald vachttype of kleur. Het is echter belangrijk om te onthouden dat het uiteindelijk de match tussen jou en je puppy en het karakter dat het beste bij jou past belangrijker is. De pups van Phoebe zullen waarschijnlijk rood worden, abrikoos en mogelijk ook rood en wit.

Hoe het wachtlijstproces werkt

Als je je nu inschrijf maak je grote kans. Ik wil wel graag dat je echt serieus bent. Dus we nemen dan heel spoedig contact met je op. 


Aanvullende bronnen voor liefhebbers van Australische Labradoodles


 De Australische Labradoodle is een fantastisch ras dat bekend staat om zijn vriendelijke karakter, intelligentie en hypoallergene eigenschappen.

Door jezelf op de wachtlijst te zetten, krijg je de mogelijkheid om de perfecte pup te kiezen die past bij je persoonlijke voorkeuren. 

Wat te overwegen voordat je plek voor een Australian Labradoodle pup reserveert

Het wachtlijstproces voor de Australische Labradoodle is eenvoudig en transparant. Hier is hoe het werkt:

1. Stuur mij hieronder een bericht.

2. Neem contact op: Neem contact op met de fokker of het fokprogramma waar je geïnteresseerd in bent en informeer naar de beschikbaarheid en het proces van de wachtlijst. Zij zullen je alle benodigde informatie verstrekken en eventuele vragen beantwoorden die je hebt.

3. Plaats jezelf op de wachtlijst: Als je besluit om verder te gaan, kun je jezelf op de wachtlijst laten plaatsen. Dit wordt vaak gedaan door een aanbetaling te doen. De fokker zal je informeren over de hoogte van de aanbetaling en de volgorde waarin de honden worden toegewezen.

Het wachtlijstproces is bedoeld om ervoor te zorgen dat elke pup bij een liefdevol en geschikt thuis terechtkomt. Het kan even duren voordat je aan de beurt bent, maar het wachten is de moeite waard voor de perfecte Australische Labradoodle.

Stappen om je Australische Labradoodle van je dromen te reserveren

Het is belangrijk om eerlijk naar jezelf te kijken en realistisch te zijn over wat je kunt bieden aan een hond. Door deze overwegingen te maken, kun je ervoor zorgen dat je de beste keuze maakt voor zowel jezelf als de hond.

Veelgestelde vragen over de wachtlijst

Het reserveren van jouw Australische Labradoodle is een spannende stap! Volg deze stappen om jouw droomhond te reserveren:

1.  Schrijf je in, ik neem contact met je op we maken kennis en zien of we een match zijn voor jouw wensen. Hierna schrijf je je in voor de wachtlijst

2. Nadat de zwangerschap bevestigd is neem ik opnieuw contact op.

3. Zodra de pups geboren zijn ontvang je fotootjes en video's van het nestje. 

4. Met 4 weken hebben we onze eerste puppy bezoek

5. Met 6 weken kun je samen met ons de keuze maken welke pup het beste bij jou past.  Dit is een opwindend moment waarop je jouw toekomstige metgezel kunt ontmoeten en beslissen welke puppy het beste bij jou en jouw gezin past. 

Met 7-8 weken kan je Australian Labradoodle pup met je mee naar huis. 

We blijven graag in contact met je over hoe het met je pup gaat. Je kunt altijd terecht voor vragen. Ook is er vakantie opvang beschikbaar. 

Vragen over de wachtlijst voor jouw Australian Labradoodle pup?

Als je overweegt om jezelf op de wachtlijst te plaatsen voor een Australische Labradoodle, heb je mogelijk enkele vragen. Hier zijn enkele veelgestelde vragen die je kunnen helpen:

1. Hoe lang duurt het voordat ik een puppy toegewezen krijg?

De wachttijd varieert afhankelijk van de fokker en het fokprogramma. Op dit moment is er praktisch geen wachtlijst. De eerste puppies verwachten wij in december. . Aangezien wij net starten op huiselijke kleinschalige fokker, is de wachtlijst momenteel heel kort en kan je in aanmerking komen voor een puppy eind dit jaar 2023.

2. Is de aanbetaling terugbetaalbaar als ik mijn gedachten verander?

De voorwaarden voor terugbetaling verschillen per fokker. Zorg ervoor dat je duidelijk begrijpt wat de voorwaarden zijn voordat je een aanbetaling doet.

3. Kan ik mijn voorkeur voor geslacht, kleur of vachttype doorgeven?

Ja, in veel gevallen kun je jouw voorkeuren doorgeven. Bespreek dit met de fokker om ervoor te zorgen dat ze aan jouw verwachtingen kunnen voldoen. Het belangrijkste is de match tussen jou en je puppy.

4. Wat gebeurt er als er meer mensen op de wachtlijst staan dan er puppies beschikbaar zijn?

Als er meer mensen op de wachtlijst staan dan er puppies beschikbaar zijn, zal de fokker meestal contact opnemen met de mensen op de wachtlijst in volgorde van inschrijving en hen informeren over de situatie.

Het is belangrijk om open en communicatief te zijn met de fokker en eventuele vragen of zorgen te bespreken voordat je jezelf op de wachtlijst plaatst

Mini Australian Labradoodle Puppy's 

 
We hopen dat  Phoebe, onze mini Australian Labradoodle pure AL, in december 2023 haar nestje krijgt. Op dit moment zijn er een paar plekjes beschikbaar voor de wachtlijst. Wil je de garantie en zekerheid dat één van de pupjes voor jou is, schrijf je hieronder dan in voor de wachtlijst.

Als je interesse te hebben voor een pup uit het nest stuur ons dan vast een bericht.   interesse aan geven is geheel vrijblijvend! Het is slechts een mededeling dat je graag mee wilt doen aan de selectieprocedure. Ik hou je dan op de hoogte van een aankomend nestje.

De pups worden gefokt volgens de regels van de WALA en wettelijke regels in Nederland. Ook krijgen ze een stamboom.
De pups groeien bij ons in huis op, zodat ze ook wennen aan alle huiselijke geluiden, kinderen en al lekker sociaal zijn.

Verder is van toepassing

  • Je krijgt een koopcontract met 2 jaar  gezondheidsgarantie
  • Stamboom van Wala
  • Europees paspoort
  • De pup wordt gechipt en ontwormd
  • En je krijgt het puppy welkom thuis pakket mee (brokjes, knuffels, borsteltje)

Heb je serieus interesse schrijf je dan vast in via dit formulier.  Dit is vrijblijvend.

Vul hieronder vrijblijvend je naam en e-mailadres is voor de interesselijst, we nemen dan contact met je op

labradoodle-puppy-wachtlijst-2022-open
labradoodle-puppy-wachtlijst-2022-open
>
× Hoe kan ik je helpen?