Australian Labradoodle Puppies

Australian Labradoodles hebben voor 98 % een anti allergene vacht en verhaart niet. Ze is heel sociaal met kinderen, honden, grote mensen ;-). Super aanhankelijk en een plaatje om te zien.

Ons eerste nestje Australian Labradoodle Puppies is geboren op 30 november.

9 pupjes kreeg Phoebe!

We zoeken op dit moment nog een gastouder voor een van de teefjes.


We willen dan zo'n goed mogelijk match maken zodat je een fijne hond krijgt die écht bij je past. Ik geloof dat er echt een magische match kan plaatsvinden als je de pup krijgt die echt bij je past. 

Er vinden 2 pupbezoeken plaats. De eerste keer voor een kennismaking met ons en de pups, de tweede keer om een voorkeur voor een pup aan te geven.

Als we allebei een goed gevoel aan de eerste kennismaking hebben overgehouden, krijg je van ons een vrijblijvende optie op een pup.  Je kunt na de eerste kennismaking een nachtje slapen en thuis weloverwogen de beslissing te nemen of je definitief tot aanschaf over wilt gaan.  

Casalabradoodle heeft bij elk nest het recht en eerste keus om een pupje aan te houden zodat we onze bloedlijnen kunnen voortzetten.

De pups moeten voor de leeftijd van 1 jaar gesteriliseerd / gecastreerd worden, dat is gebruikelijk bij elke Australian Labradoodle fokker omdat de Australian Labradoodle een ras in opbouw is. Op deze manier zorgen we ervoor dat de lijnen zuiver blijven en dat er geen wildfok ontstaat.

We zijn aangesloten bij de Wala, de  Worldwide Australian Labradoodle Association. Wij fokken volgens de regels en ethiek van die vereniging. Dat houdt onder meer in dat onze honden uitvoerig medisch zijn onderzocht voordat we met ze gaan fokken. Er wordt gekeurd op heupen, ellenbogen, ogen en DNA.

australian labradoodle pup

We zoeken ook een gastgezin voor één van de teefjes.

Je  krijgt een pup zonder betaling en zonder wachtlijsten mee naar huis om deze liefdevol te verzorgen. Echter, hier tegenover staat dat Casalabradoodle eigenaar is en blijft van de hond tot het moment dat ze  drie nestjes gekregen heeft. Lees hier hoe dit in zijn werk gaat


Wil je op de wachtlijst voor een Austalian Labradoodle pup in 2024?

Stuur ons hieronder een bericht. Wanneer het zover is, sturen we je een mailtje toe.

>
× Hoe kan ik je helpen?